Okej

Vad händer i livet ibland? Man har drömmar och tankar och man går runt och hoppas på att sina drömmar ska slå in en vacker dag! Okej, det gör de också, jag vet det och jag upplever det just nu.

Det är helt galet, bara på några minuter, timmar så vart allt helt annorlunda och man börja tänka på ett helt annat sätt. Man känner sig annorlunda och jag upplever just nu min dröm.
Och jag är lycklig. Jag njuter av varje sekund och jag skulle kunna börja gråta av lycka, dock har jag redan gjort det, men jag skulle kunna göra det varje dag!
Och jag vet att jag är överlycklig och exalterad och jag borde lugna ner mig med känslorna, men jag kan inte! Jag skulle vilja springa runt på stan och skrika så att folk får veta! Och dom kommer bli helt förstummade att så mycket lycka finns i en människa. Jag vet inte riktigt hur jag ska placera orden eller hur jag ska bete mig, men jag är en glad människa och jag ber varje dag att de ska hålla i sig resten av mina dagar på denna jord.

Borderline.

Herregud, jag är i en liten chock men ändå så är jag så underbart glad! Jag vet inte vilka ord jag ska använda men det här är en dröm för mig, jag har verkligen drömt om de här i så många år! klart att de är mycket som far runt i mitt huvud, allt!  och jag tänker, jag lovar att jag tänker och jag lyssnar på allt som alla säger, jag har ju noll erfarenhet..  jag vet ingenting om de här! Men ändå så är jag jätte glad, neej jag är exalterad som fan!

Fittor!

Idag är en riktigt pissdag.. Jag var hos läkarn och skulle prata om mina allergier.. Eftersom jag har fått reda på att jag är allergisk mot typ allt.. Dom har sagt till mig att jag inte kan äta några nötter alls, inte vara närheten av katter och hundar, och att jag är allergisk mot pollen. Plus att jag har astma.. 

Men idag, så säger min husläkare att jag inte har reagerat på varken mandel eller jordnötter och att min hasselnöts allergi är väldigt liten och att den sitter ihop med min pollen allergi.. Sen hade läkarn på sjukhuset sagt till mig att jag inte kan vara tillsammans med någon som har katter eller hundar och jag ska vara jätte försiktig.. Men då säger husläkarn att de enda som händer med mig om jag är med katter är att jag blir snorig och får rinnande ögon.. INGET ANNAT!


För att kompletera allting så är de så att allergiläkarn på sjukan ska ringa mig och jag ska berätta allting för jag har haft skit jobbigt med allting, att jag inte har kunnat ätit nånting och haft mer lr mindre dödsångest för allting..  så i 8 månader så har jag trott att jag inte kan vara med djur, att jag inte kan äta nånting som kan ha nötter i.. Men jag har en liten hasselnöts allergi?



Jävla fittor..


Big Fish

Så underbar jävla film! Jag vart helt fast, jag kunde inte slita mig. Big Fish.. Jag älskar fan Tim Burton, så nu ska jag leta lite fler Burton filmer! Totally awesoome!

Jag kunde inte sova inatt, det gick verkligen inte att stänga ögonen på något sätt. Jag vred och vände på mig, lyssna på musik. Låg där i kanske från halv tio till halv ett.. Sen somnade jag.. Och sen sov jag som jag hade fått något riktigt hårt i skallen.. Totalt däckad..


Nu är det 6 dagar kvar sen får jag jobba igen! And the count down begins!
Dock ska jag jobba 2 nätter och en eftermiddag sen ska jag vara ledig en vecka igen..







You rock baby!


Dude.

Okej nu är det såhär.. Jag har verkligen ingenting alls att skriva.
Jag har ingenting att skriva så att människor kan bli irriterad eller skapa krig med någon. Men det skulle vara bra jävla kul att skapa drama just nu, jag vill skapa lite krig. Lite uppståendelse med någon stackars sate. Men det finns ingen jag kan använda som offer. Någon som vill agera offer?


Dock så är jag trött på att sitta hemma, jag vill jobba, jag vill slita. Jag vill vara trött när jag ska sova. Men än så länge får jag vänta , och kolla i varje butik på stan ca 20 ggr i veckan och uppleva storstan! Fuck it.



Jag längtar till april, åka till Egypten och dricka bärs och bli kickass brun! Jag vill ha sommar, jag vill slippa ha vinterjacka, jag vill värme!















RSS 2.0