Twilight!

Kära människor, jag har skaffat mig en ny kärlek, och jag är helt stört förälskad! Och visserligen så har jag en annan kärlek men den får ligga på sidan ett tag för nu har jag och Martina sett New Moon, och jag säger bara ett ord grym! jag är helt såld på film jäveln, och jag vart helt tagen. Och det är riktigt kärlek! Vart fan finns den där kärleken där man säger " Döda mig istället" Visserligen är det väl inget att grunda på och det är ju bara på film, men finns det där verkligen?
Sen att han råkar vara lite små porrig gör ju inte saken bättre!

Galet!

Det är helt sjukt egentligen, jag sitter redan och taggar inför fredag. Det blir av till Falun och sen hem på lördag, det kommer bli grymt och jag vill åka nu, idag! Äntligen lite variation på utelivet, det är så segt att alltid hamna på samma ställe i den är stan.
.
.
En till as grym sak som händer i veckan, jag ska äntligen få gadda klart armen så jag får min halv sleeve klar någon gång.

Och mer än såhär kommer inte hända, jag lägger ner för dagen.

Nikki Sixx,

Nikki Sixx,



Jaaa alla vet att jag är förälskad i den här karln, men det finns sina anledningar. Och idag har jag hittat ännu en anledning, eftersom han är ett musikgeni och gör grymma låtar är visserligen en anledning men Sixx.A.M är verkligen grymma och jag har fastnat stenhårt för dom! Och sen hjälper det nog inte heller att han är som han är, en riktigt hårdrocks karl med mycket manlighet. Jag är såld på honom och allt han gör.
babe

Helt slut!

Snacka om att man är helt slut nu i hela kroppen! Min kära vän Martina tyckte att vi skulle gå på stan tidigt idag, jo tacka fan för de , 8:25 var jag tvungen att gå upp. Ner på stan till 10 och skulle fixa allting för mitt hår, och jag som aldrig kan bestämma mig för en färg och hålla de så, och min plan vad under hela dagen att vi skulle vara klar med färgning, klippning och löshår till fyra så jag kunde få gå hem och sova innan jag skulle jobba, men som vanligt i min lilla värld där jag tror att allt fungerar så vart det inte så, utan kl 19 vart vi klara med ALLT, så då kändes de onödigt att lägga sig och sova och nu sitter jag på jobbet och har slitit som ett avdankat får. Men jag är jävligt nöjd att få tillbaka mitt långa hår, känns som mig igen, nej nu ska jag ta mig en redbull.
.
.
.
Jag säger bara en sak gott folk, det är inte roligt att gå på krogen nykter. Hur folk beter sig, helt jävla otroligt.


Värt!

Idag har det varit en riktigt seg dag, Jessica kom hit och sov i 3 timmar. Mycket underhållande vän man har, så jag börja städa och höll mig i tvättstugan. Och visst det var ju värt men det var inte roligt, tyvärr är det sån där jävla sak man måste göra när man bor själv och är s.k "vuxen". Men jag trivs med mitt liv faktiskt, det är skönt att få ta hand om sig själv, räkna hur mycket man kan göra av med varje månad, handla mat, laga mat osv, helt fri att kunna göra det som faller in en. Den enda nackdelen är väl att ingen städar efter mig, men det kommer nog sinom tid.

Ingen stress och jag gör det som faller mig i tanke och det jag vill ha, det kommer..


Det känns bra,

Okey here it goes!
Visst, det är tråkigt och det gör mig lite ledsen men vad ska man göra om två personer inte alls vill samma saker? Så klart att jag har kvar känslor men jag kan inte gå emot min magkänsla och det här känns som om det var det enda rätta just nu. Så det är så de ligger till..

Och nu till lite mer roligare nyheter!

Om allt går som de ska och jag gör de som jag har blivit tillsagd så kommer en dröm uppfyllas! Mer om detta kommer sen !

Vart ska jag börja?

Lista,


1. Jag är väldigt glad för allt i mitt liv och jag ska börja sakta ner, för jag är lycklig som jag är.
2. Jag ska hitta en 2a, jag har nu bott i en 1a i 2 års tid och jag orkar inte det längre. Billig tvåa sökes?
3. Jag har träffat världens mest lättroade unge.
4. Det finns inte många som Johan, jag är glad att jag har honom.

5. Jag tänkte införa denna Jul en tävling, dom som vill medverka säg till!


Tävlingen

Den går ut på en väldigt simpel sak och allt material kommer jag stå för. Eventuella skador och rättegångar står jag ej för.. Jag vill att Ni ska utrota julen. Hur ni beter och hur ni vill göra detta, är upp till er själva. Det är okej att jobba i lag men jag vill ha lagnamnet. Regler osv kommer vid anmälan..


Jag skojar men kul vore det allt :)

Inte roligt,

Nu är det såhär gott folk, jag sitter och kämpar för att hålla mig vaken. Jag vaknade kl 13:20 igår och jag har jobbat inatt och sen nu blir de att vara vaken, jag ska till läkarn 11:15 och sen till Johan och sova, det blir väl sömn på 3 timmar idag kanske.. Jag är inte direkt taggad för det men det känns sjukt onödigt att lägga sig nu och sova i 30 minuter och sen upp och göra mig klar för att dra sen(?) Neej neej, jag har varit vaken längre än 24 timmar, det här blir ingen match! Jag är super-kvinna och jag klarar allt! ( Roligt att man måste sitta och peppa sig själv för inte somna, jag är nog ganska kass ändå)




Jaha och nu ska fröken Norén ta över min lägenhet, när vet jag inte ännu.. Det flyter på för alla just nu och det är så skönt att allt löser sig för alla..

LYCKA!

Och det är de, så inåt helvete mycket lycka så det finns inga ord som förklarar detta! Hell yeaah! Jag är riktigt glad och det finns bara en människa som är orsaken till detta, visst nu blir det kärleks drabbel och det suger väl att läsa men det är bara så det ligger till, inga fler ensamma nätter och jag känner bara att det är rätt.. Och så är det med det! :D


Here we go!

Jag hatar trapp-städare, imorse så tänkte jag för mig själv om jag skulle gå ut och trycka ner moppen i människans hals eller lära sig vett.. Det var en väldigt skicklig städare i trappen som tyckte om att släpa fötterna i golvet och slå moppen mot trappstängerna, det lät som en orkan i sovrummet och jag vart tokig! Så jag har varit vaken sen 9.20 och jag ska jobba hela natten, min glädje är på TOPP!
.
.
.

Men det som toppar dagen mest är att jag blir hel fascinerad av dagens teknologi, man kan smsa till allting nu för tiden, till och med på toaletter, så om du inte har en femma på dig, så smsa så får du tillbaka en kod som du skriver in i dosan vid dörren..Tror du mig inte? Gå till McDonald's Skrapan.. Där finns det..


Min fråga är dock, hur i helvete ska en full människa klara av att smsa en kod och skicka och sedan skriva in svarskoden på dosan?! Hur fan tänker dessa uppfinnare? Tydligen så har dom aldrig varit onyktra och upplevt total förvirring.. Sjuk grej...

hmmmm

Idag,

Jag tyckte att jag var så duktig igår och bokade tvättstuge tid, för jag har aldrig tvättat i min tvättstuga sen jag flyttade hit, men sen så ändrades dagen och jag åkte hem till Nadia med Glenn och Övik och tvättade där istället, och självklart lekte me Tuwa och nu sitter jag och väntar på Mathilda sen så ska jag hem till Johan och äta och imorgon så ska jag träffa Lotta.. Och henne har jag inte träffat på flera månader, vi ska göra lite lunch och ta igen förlorad tid.. Nej nu ska jag stressa på fröken Norén lite...

Sötaste bruden..

Running in your vains.

Jag har haft en grym helg, jag har bara slappat och njutit av allting. Jag är sjukt nöjd med min helg. Och just nu sitter jag och funderar på lite små sjuka saker.. Så istället för att skriva en hel novell om sakerna, för de har jag inte ork för, för jag vill se Inglourious Basterdes och jag orkar inte blogga hur mycket som helst, men det vart de tydligen i alla falll.. Suuck...

1. Jag är extremt klantig och klumpig, igår kväll så höll jag på att ha sönder samma glas 2 ggr bara för jag fladdrade med armarna, ramla över min egna väska och min mor sa till mig när jag var liten att jag var lika smidig som ett kassaskåp, och det stämmer nog faktiskt. Jag är ett kassaskåp.
.
.
2. Min bror är väldigt lik Ted Mosby i How I meet your mother, i beteende och stil. Det du kära bror! .
.
.
3. Att mitt liv går i rätt riktning och jag hoppas verkligen att det här går igenom nu! Jag vill, jag vill, jag vill!
.
.
Running in your vains- Renegade Five! Awsooome!

Snöö!

Jo det är sant! Idag när vi vaknade så snöade de, och det är snö på backen och det snöar fortfarande! Underbar känsla, och jag blir bara sugen på att åka bräda, snön i ansiktet och man hör hur de knastrar under brädan. Jag vill! Och sen så sitter man och lyssnar på skön hårdrock och njuter bara av titta ut genom fönstret och ser snön falla. Jag trivs verkligen bra här uppe. Och det jag fick höra igår, det gjorde verkligen min helg, jag är glad och jag kan nog inte beskriva i ord hur det känns, bara rätt!
.
.
.
Nu ska jag dricka te och lägga mig i soffan!

Äntligen!

Vilken bilresa, vi kom fram runt midnatt och jag satt mest och blunda hela vägen. Inte av trötthet för jag ville inte se om de kom ett djur eller om vi skulle köra ner i diket, väldigt mystiskt beteende egentligen men det funkade, i alla fall för mig och mina hjärn spöken. Sov som en Gud och vaknade som en Gud.. Nu måste vi köpa frukost, annars kommer jag att dö om jag inte får äta. Jag vill ha maaaaat!
.
.
.


Ibland så blir jag bara så trött och utsliten. Detta är allmänt, och ingen specifik riktning till någon. Jag är trött på att folk kräver så mycket av varandra, som vänner och allmänt. Det är så mycket krav man alltid måste göra, och ibland så finns inte tiden till och så är det i allas liv! Man har olika prioriteringar i sina liv och jag tycker att man borde acceptera varandra och deras val man gör. För man får bara ett liv, och min prioritering är att Jag ska må bra, vara lycklig och känna mig tillfreds i min vardag. För att det är ju mitt liv, och man må bra genom att få andra att må bra, men man kan aldrig få en annan individ att må bra , om man inte själv mår bra. Är det bara jag som tänker så?
Om tiden inte finns idag, så finns den imorgon.

Today.

Vilken trevlig morgon det var idag, ut med Chessy och sen ringer jag min svägerska och då säger hon " Din bror vart misshandlad inatt och han är hemma nu" jag knatar över dit och sen när jag fått reda på allting vad min bror har råkat ut för så får han nästan skylla sig själv. Han hade skrikit " LIF" på stan till en snubbe som han trodde var sin polare men icke, det var aikare, och Leksand spöade AIK i matchen så är huvudet dumt får kroppen lida. Men det roligaste med allting är ju då att våra kära föräldrar börjar känna en viss trötthet för att han och jag alltid lyckas med att göra illa oss och ringa mitt i natten. Så ibland är man ju väldigt stolt över att man är klumpig och osmidig. Syskonen Ohlander i ett nötskal.

Jaha snart så ska man packa och äta och fixa allting, vi åker nog idag :) Det ska bli så skönt..

Vilken dag!

Jaha, jag var ju på rättegången, snacka om att dom skrämmer upp en och gör en nervös! Jag svarade på en fråga och vad de jag kom ihåg och förhöret hoppa på mig på engång och ställde en mot fråga som jag inte kunde svara på! Jag skakade när jag gick ut därifrån för jag trodde jag gjort nånting fel, men som tur var hade jag min moder med mig som sa att jag inte hade gjort nånting fel och att dom gör sådär bara för att skrämma upp en och göra en nervös.. Jag hatar verkligen de där och jag hoppas jag aldrig mer får uppleva en sådan press igen!
.
.
.
Och jag , pernilla och martina bakade cupcakes och färgade fröken martinas hår. Jag säger bara att inget av dom vart som planerat. Frostingen vart rinnig och martinas hår vart orange! Haha dock så smakade muffins bra och martina får leva med det där! Nu ska jag vänta på Johan..

Vilken dag!

Jaha, jag var ju på rättegången, snacka om att dom skrämmer upp en och gör en nervös! Jag svarade på en fråga och vad de jag kom ihåg och förhöret hoppa på mig på engång och ställde en mot fråga som jag inte kunde svara på! Jag skakade när jag gick ut därifrån för jag trodde jag gjort nånting fel, men som tur var hade jag min moder med mig som sa att jag inte hade gjort nånting fel och att dom gör sådär bara för att skrämma upp en och göra en nervös.. Jag hatar verkligen de där och jag hoppas jag aldrig mer får uppleva en sådan press igen!
.
.
.
Och jag , pernilla och martina bakade cupcakes och färgade fröken martinas hår. Jag säger bara att inget av dom vart som planerat. Frostingen vart rinnig och martinas hår vart orange! Haha dock så smakade muffins bra och martina får leva med det där! Nu ska jag vänta på Johan..

Klagosång.

Nyligen efter jag har njutit min goda, nyttiga frukost och satte mig bekvämt i min soffa, då kommer upp de upp tips på julklappar! Jaa jag vet att jag hela tiden klagar på julen och jag inte är alls tycker om den, men alltså julklapps tips den 10:e november?! Är det något jävla skämt? Snacka om man blir stressad en och en halv månad i förväg. Ni hemska människor som vill gå ut med att man ska styra sin julklappar nu, dö för fan. Hoppas ni får världens sämsta jul för ni förpestar min vinter varje år med samma skit!

Snacka om jag har problem med mitt minne, jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Jag har vetat att jag ska på rättegång idag, hur länge som helst men jag kommer inte ihåg vilken tid de är och nyss så vart jag påmind att jag ska på rättegång, och tro de eller ej. Jag hade faktiskt glömt bort de. Jag är senil-dement. Undra om man kan få göra ett test som dom gör på tanterna och gubbarna? " Hej, jag är 21 år och lider av extremt minnes förlust. Kan ni göra ett test på mig?" Det värsta med allt är att jag kan säga samma saker 200 ggr, för jag kommer inte ihåg.

Skönt.

Nu är det så att jag kommer vara ledig i evighet känns de som. Till den 18:e, sjukt segt i alla fall. Jag tycker faktiskt om att jobba, och när man jobbar som jag gör så vill man faktiskt jobba och inte vara ledig i 12 dagar. Har dock bara mig själv att skylla.

.
.
Men imorse fick jag ett ganska roligt uppvaknande, jag låg och sov och var skit trött sen hörde jag hur Chessy ska väcka mig genom att klättra upp i sängen, men icke hon slant och ramla. Så vakna gjorde jag i alla fall. Snart kommer Mathilda, och jag ska ner på stan.
cheess

Nya pluggar..

Just de, har köpt nya pluggar också.. :)
pluggs

Jomenvisst..

Snabb summering, jag är hemma och jag har Chessy och jag är helt död i min stackars kropp. Jag har nästan skrämt slag på mina stackars anhöriga. Jag orkar inte skriva mera.. Jag vill mest sova..

Herregud.

Jag vet faktiskt inte om det var min dag igår, jag blev nog straffad av Gud för allting jag har gjort i mitt liv. Det började med att jag vaknade och var inte på så där jätte trevligt humör och jag kände mig inte direkt glad. Hursomhelst jag kommer till jobbet och allting flyter på hur bra som helst, tills jag ska sätta mig och äta min baguette som jag köpte. Jag hann äta några tuggor tills de börjar klia som bara fan i halsen och jag letar efter innehålls förteckningen " Kan innehålla spår av valnötter" Woohoo, då var det bara ringa ambulans, säga till Johan att jag skulle åka upp, dricka vatten och försöka att inte freaka ur. Jag får åka in på sjukan och fick adreanlin och kortison IGEN, sen upp på en avdelning och envis och jävlig som jag är så ska jag hem. Jag fick åka hem kl 21 för jag hade nog den roligaste och bögigaste sjuksyrran någonsin. Hem till Johan sen skulle jag sova, nej men då börjar ju allting om igen, pulsen går upp och ner, svårt att andas och så var det bara att åka upp igen. Halv 2 inatt in på avdelning fick stanna kvar och nu så är jag hos Johan och nu ska jag sluta skrämma alla.

Men nu har jag fått adreanlin spruta som jag ska bära med mig utifall nånting händer..

Och dagen i all ära så har jag nu ledigt 12 dagar och ska vara med Chessy hela veckan sen blir det fjällen :)

Hmm.

bllooom



Snart är jag ledig i 12 dagar! :D Det ska bli hur skönt som helst och sen ska jag och Johan till hans stuga.. Jag längtar.. Och sen så råkar det bara vara en jävla skit fredag.

Innehåll.

Jag ska bevisa att jag har tråkigt på nätterna. Jag satt och läste innehålls förteckning på min Burn nyss.
Förvaras kallt. Dricks i mörker. Bäst före: gryningen. Denna produkt ska inte användas för personer under 14 år, gravida eller personer som är överkänsliga mot koffein- eller om man ska tidigt till sängs.



Alltså jag förstår inte riktigt själva grejen med det hela men roligt vart de och jag har aldrig läst nånting så korkat som detta. Vafan ska jag dricka min Burn i mörker för? Den kommer inte självantända och bli en låga. Nej ni kära människor som skrev detta på burken. Reality-check sånt där händer bara på film eller i eran fantasi? Sluta knarka.

En sak bara.

Det är underbart med kommentarer och skit kul. I love it! Men alltså jag har aldrig kunnat läsa tankar och jag är synsk på något sätt. Så skriv gärna era namn som kommenterar för jag vet inte vilka ni är, dock inget krav men kom igen så farligt kan det väl ändå inte vara?
.
.

Bara en liiten notis sådär klockan 04:02 på morgonen.

Happy halloween.

Jag har kommit fram till en sak. Jag har blivit gammal, eller jag känner mig gammal så inåt helvete. Jag har värk när jag kliver upp ur sängen, jag kan knappt ta mg ur Johans bil utan att jag gnäller. Jag sover för min kropp är trött och vad har jag då gjort på dagen? Ingenting, setat framför tvn och på sin höjd åkt till jobbet och gått ner för trappan. Och jag är för gammal för um, jag måste vända mig dit dom äldre damerna går. Jag tycker inte om att gå på krogen längre, jag sitter hellre hemma och dricker en öl och tittar på körslaget. Och i lördags så var de alla helgona och vi var på middag hos mamma och pappa. Jag drack rödvin sen så vart de kyrkogården och sen var jag trött och utslagen i soffan efter. Är detta något tecken på att jag börjar bli gammal?!?




Och troligtvis blir det att åka till fjällen snart, och jag hoppas att det finns snö, massor av snö!
Hoppas, hoppas, hoppas!

RSS 2.0