varmt,

Nu är jag trött, så inåt helvete trött. Gick upp kl 9 för att åka till Kjula för att se Rickard och Larsson köra, men det vart mest sola och dricka mängder av vatten.. Så nu har man fått lite färg på sin kritvita kropp, dock har jag inte bränt mig, :D haha! 

Tack 3 för att ni äntligen skicka ut simkortet! Helt otroligt! Jag blev helt chockad när jag såg brevet.. 





Nu har jag miljoner saker att göra, diska, städa, gå till vixäng och försöka hålla mig vaken..


Plus detta så kan jag knappt andas och hostar som fan.. Satans förkylning!




Jaa just de,

En bild på gaddningen oxå, den är inte klar.. Det saknas bakgrund och massa färger.. men de blir väl att fortsätta på den om ca 1 vecka :) 


Fy fan..

Fy fan vad jag har varit bakfull! Jag kunde inte ställa mig upp och gå för då mådde jag så sjukt illa.. Så det vart  inge Etuna för mig.. Det vart en pizza som brorsan kom med sen somna jag och vaknade nu och har tagit mig till soffan och lyssna på lite Mötley :)


jag vet att man inte ska säga såhär men jag vill inte dricka alkohol mera.. inte idag och på ett bra tag.. galen dag...


dags att duscha och städa upp sig lite så man kanske kan ta sig ut och inte missa hela dagen? :P





reeeegn.

Nu har jag jobbat 5 nätter och jag är helt slut.. Sov as länge idag och sen drog jag, Jessica och Pernilla till Erikslund och köpte skor och handla mat :) Så nu har ja nya skor och mat hemma! As bra!

Och det regnar.. Ja vill typ hämta mitt tv spel men orkar inte gå med de i regnet... 
Och solen var den här på snabbvisit lr? 



Imorgon blir tatuerings dags! Den kommer bli grym! ...

Okej?

Satt och räknade ut hur mycket ja kommer jobba i sommar och jag säger bar NEJ, jag vägrar jobba så många timmar..
Vad hände med mitt liv? Ligga på i Gropen eller vad som helst?
Okeej hur som helst så var de 360 timmar på 8 veckor.. Det är dubbel så mycket av det jag jobbar idag! Haha sjukt mycket pengar men jag tänker faktiskt inte lämna sommaren gå förbi utan att jag inte ens ser solen en hel dag.



Några dagar kvar bara, positivt tänkande. Positivt tänkande.. 
 

:(

Fattig IGEN!

Jävla skit månad!

Har sjukt mycket räkningar och så ska man göra vissa saker som man vet kommer dra iväg när de gäller pengarna...

Och jag hatar 3! Såå jävla mycket! Dom är helt cp i huvudet och jag hatar dom! 
Dåliga argument och sämst jävla service!




J, du är bra och du gör mig helt sjukt glad :)

Gå in på djupet?

Livets val och konsekvenser?

Jag sitter och funderar på det mesta just nu.. alltid på natten så kommer jag alltid in på djupet i mitt eget huvud och mina åsikter och värderingar och andras val dom gör i sina liv.

Och nu för en gångs skull så tänkte jag skriva ner hur jag funkar på natten och hur mycket det försiggår i mitt huvudet när jag går på sparlåga, 

Jag tänker mycket på hur jag någonsin ska kunna förstå andra människor och deras val i livet, den senaste tiden så har jag börjat undra om människor verkligen tänker efter hur det kommer straffa dom i framtiden och hur dom kommer må sen när dom inser att dom har gjort fel eller hur dom då tänker lösa situationens problem? Lögner istället för sanning? Vad har hänt med ärlighet och trofasthet oavsett om det gäller kärlek eller vänskap? Respekt och tillgivenhet? Egoismen har tagit över världen och har den i en järnhand.

Eller människor som jag verkligen beundrar, dom som kan stå starka på sina ben och titta ut över världen och verkligen kan säga " Ingen kan stå sig över mig och jag klarar mig alltid" Det är mitt mål och mitt motto dock, men jag vet att jag inte nått upp till det ännu men jag ska klara de.. att man respekterar andra människor och är ärlig om saker och ting. Bara för att man kan visa världen att man är stark och kan visa att man är sig själv trogen och inte tar lögner i sin omgivning, är det kallat egoism i vissas ögon eller? 


Musiken är den som påverkar hur jag fungerar och hur jag mår. Läs av mig på det sättet,

I'm out! 

....

Sitter på jobbet och har de såå sjukt tråkigt, det är kallt och jag är trött..
Jag och Teija har ätit brie ost och haft de liite lyxigt på en fredag, de enda som saknas är lite rödtjut och skön musik :)





Jag saknar Jessy, när jag kom hem så åkte hon. Vi hann ta typ en cigg sen åkte hon.. Och så saknar jag Stockholm oxå, Men men.. Jessy kommer på söndag och J kommer nog nästa vecka.. :) 

Stå ut och bit ihop!

Torsdag,

Avenged Sevenfold - Afterlife




17e maj,

Fredags efter jobbet så åkte jag hem till Jessica där hon och Pernilla sitter för fulla muggar och jag var trött och nykter, menmen.. Vi åkte ner till station i Jimmys starlet, hahaha det var ganska intressant åk :P Hur som haver så blev Fröknarna väldigt onyktra och Pernilla vinglade ganska mkt och trillar rakt in med huvudet före i en husbils sidospegel och upptäcker en fin bula dagen efter, :P 

Lördags så var de konfirmation, min mamma och bror är inte kloka, dom satt och höll på nästan hela tiden och jag kunde inte hålla mig ifrån för att börja garva.. :P Förresten så är små jävla otacksamma snorungar inte okeej, helt värdelöst..
Sen åkte vi och hämtade Jessy och drog ut till Ramnäs för att komma till Saras fest... :) Det var fan helt okej och nykterheten varade inte länge :P In till stan med skjuts av Jocke sen så vart de Konrad och nattligt besök av en väldigt söt stockholmare :)

Happ, sitter på jobbet nu och jobbar på min lediga dag, inte okej..

Menmen..

Grattis Farmor :)



Konfirmation,

Hmm idag ska min lilla syssling bli konfirmerad, herregud alltså den senaste jag var på var min egen och då var jag typ 15? 6 år sen? Det är skit länge sen och nu ska han den lilla parveln göra det.. 
Sen ska man sitta och fika med släkten och jag lovar de kommer bli bråk som alltid, 

Nej dags att packa och fixa lite.. Ska ju på fest efter konfirmationen  :)
Fan dig Jess om du är bakfull ;)

Brutalt,

Brutalt uppvaknande imorse, en snubbe skulle komma på eftermiddagen och byta mitt lysrör i köket eftersom mitt var från 60talet med inbyggd radio.. Nej men då väcker han mig kl 11 och ska byta skiten, panik att hitta kläder och öppna dörren innan han gick in med huvudnyckel... Menmen har nytt lysrör nu iaf :)


Snart dags att åka och jobba, seeeegt.. Men imorgon är de fest, dock ute i Ramnäs men det kommer bli mega tror jag :) 
Och äcklig konfirmation, tycker inte om att sitta i kyrkan.. 

Kan man inte ha konfirmation ute på någon gräsplätt istället? Vi människor som inte tycker om kyrkan kan väl få göra det iaf om man nu måste gå, som jag.. :(
Hålla god min och hålla andan bara..

Respekt? Förtjänas det eller som jag tycker så börjar folk få de i present utan någon helst betydelse eller hänsyn?


Tröttsamt?


Haha jag blir inte förvånad längre.. Varje gång jag går utanför min lägenhet så får man alltid reda på nånting nytt skit som har hänt. 

Jag orkar inte se på allting som händer.. jag är trött på falska tårar och alltid är de nånting.. Förresten så är Du inget värt längre, Äääh titta nu är t.om jag igång? Neej.. Time for a change!

Jag lämnar nog allt skit åt sidan och jag tänker inte beblanda mig med detta längre. Jag ska hålla mig utanför och inte säga nånting. Det är dags att bli vuxen och att inse att man inte kan ha kakan och äta den samtidigt
Dags att starta Rehaben snart.. I'm signing out of this!

FInns de någon vettig människa i den här staden? Utan Jess hade de varit svårt..
 Dags att kanske börja ett nytt liv i en annan stad?



Becuse Your A Rockstar And Every Whant's You..

It's freezing cold..

Sitter på jobbet nu och kollar på tv och fryser som ett as, plus att jag då är trött oxå.. Man typ längtar otroligt mycket efter sin säng såna här gånger..Men nu är de sista natten tills nästa helg :D lång ledigt!


Samma sak idag igen, det här gänget är ju helt sinnesförvirrat, men på nått sätt är dom ju ändå min "vänner?" Hur kommer det sig att personer kan sprida rykten och prata som om dom vet allt? Alltså, hålla sig till sanning eller inte säga nånting alls kanske är lösningen på dessa människor otroligt spännande liv! 

jag ska helt enkelt börja med rehab när det gäller mina s.k " vänner " 
Mytoman-rehab? någon som känner sig manad att hjälpa mig i detta projekt? 



Gaah mina ögon går i kors..




Underbara stad

Idag när jag vaknade så var jag ganska sne över att det var skit varmt och att min anchor var borta, plus att jag inte får sätta in en nu utan jag får betala 600kr för nånting som jag redan har betalat för! Hmm, 


Sen har jag kommit underfund med att Västerås är världens största incest och bråkstad. Alla ligger fan med alla och det blir alltid ett jävla liv så fort man ens umgås med någons ex, alltid är de nånting! Baktalning och skitsnack.. " Du har pratat med min kompis ex, dom var tillsammans för 4 år sen, döö din slampa" alltid är de nånting, vad har hänt med att vara mogen och vara nöjd för de man har? Underbara staden Västerås..


Nääe, umgås lite med Jessy sen blir det att jobba,,

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0