Snart!

Snart så sitter vi på bussen, och den tar oss till Frihamnen för imorgon åker vi till Riga! 
Jag är sjukt glad och är helt taggad för att åka, och jag har packat allting och så nu är det bara att åka! 


Jag ska ta sjukt mycket kort, och shoppa som fan, det är nästan så att jag vill gå och lägga mig nu så att imorgon kan komma fortare, så mycket vill jag åka nu!



Lyckan är verkligen på topp! 

äntligen!

På måndag åker vi! Äntligen! Det ska bli så enormt skönt att dra iväg ifrån den här stan och lämna det åt sidan, och inte behöva bry sig.. Fast det gör jag nog inte iaf..
Det är iaf semester och det är de jag är glad över!


Just nu ligger jag i soffan och kollar på alla kläder som ligger överallt och i mitt huvud spelas den där sången med sjukt mkt bas så att snart ligger det hjärnsubtans överallt, hoppas det inte träffar kläderna, jag orkar inte tvätta..


Nu ska jag dricka vatten och ställa mig i duschen en eller sju timmar.. 

tröttsamt,

Att jag aldrig lär mig?
Efter så många månader jag har sagt att jag inte ska bete illa mot människor och inte gräva ner mig, så gör jag det iaf. Bara för att jag känner för de? Att jag inte inser att det skadar människor runt om mig.. Jag insåg det när jag vaknade idag, att jag ska sluta bete mig illa mot människor när det är själva verket är att jag själv behöver öppna munnen och prata, 


Jag ska i alla fall jobba sista natten idag, sen blir det semester och jag ska åka till Riga! 
För det verkar inte komma upp några bra sista minuten, och Joonas hittade resa till Riga, och så blir det.. Kommer bli hur skönt som helst! 





Det är sol ute! 

nära döden?

Jodå det har jag varit.. Igår morse runt 5, jag jobbade sen vart de en tripp i ambulansen, adrenalin, kortison och inlagd ett par timmar på sjukan oxå. Hur detta kommer sig? Jag åt nötter, så antagligen så är jag allergisk mot nötter och ska till läkaren och kolla upp det hela.. Så just nu är jag jätte seg för jag har sovit hur mycket som helst. 
 

Men hur som helst, så kändes det verkligen som en nära döden upplevelse..





skööönt,

Just nu sitter jag på jobbet, det kanske inte är nånting utöver de ovanliga, men här är jag i alla fall.
Jag har varit duktig idag och har gjort mycket nödvändiga saker hemma och jag har tvättat (!) 


Det är 2 nätter kvar eller jaa 2 1/2 nätter kvar sen har jag semester och då tänker jag verkligen njuta! 
Kanske utomlands, det jag verkligen hoppas på men det är för dyrt just nu, eller åka någonstans och bara ha det skönt! 
Fast dålig lön + resa brukar inte vara den bästa kombon, men allt löser sig! 


Positivitet Anna!



Idag,

Just nu, så sitter jag på tåget, jag ska hem till Västerås. Jobba hela helgen sen blir det dags för lite semester! 

Var och sola idag, vart väckt tidigt, riktigt tidigt för att vara mig. Typ runt 9 kanske? Tiina och jag åkte till Kairo(?) och sola, jag tror faktiskt att jag har bränt mig på ryggen. Det är nog helt otroligt om jag har gjort de.

Jag har tatuerat klart min arm, eller för den här gången. Jag ska lägga upp bild så fort jag orkar ta mig tiden till att ta kortet.


Jag har även blivit bestulet på ett Xbox, det har tydligen fått ett nytt hem och jag kommer nog aldrig få tillbaka det.
Tjuven vet jag vem det är, och det är Joonas. Men jag vill ju inte att han ska börja gråta om jag skulle ta hem de igen, så det får nog stanna kvar ett tag. 





Jaha,

Jag är nog den enda människan ( och Jenny ) som har sovit på golv, inte vilket golv som helst utan på Elite Plaza Hotell i Stockholm. I deras korridor, på golvet. Det är nog kanske inte mycket att hurra över men när jag väl skaffar en lista över konstiga saker man har gjort så kan jag skriva med denna upplevelse på listan. 


Jag jobbar hela helgen sen en dag till, summerat 4 nätter kvar, sen är jag ledig i 12 dagar! Det ska bli skööönt som fan, och då hoppas jag verkligen på värme..



Jag vart nog riktigt ledsen, men men..

sthlm

Jag gadda mig igår, det var skönt att äntligen känna att det börjar bli klart! Jag ska lägga upp bild, snart eller nått.
Det är fint väder ute och då sjunker väl priserna på resorna? För jag vill åka!
För jag ska jobba i Stockholm inatt! Ingenting att hurra över men lite ombyte är alltid roligt eller?



Jag fick spela mitt spel nyss, för Joonas sover och det betyder att jag får spela Guitar Hero.
Nu måste jag väcka Joonas, för vi ska ner på stan!

Hem ljuva hem.

Jag längtar hem. Jag vill hem till min säng, jag vill sova med Joonas. Jag är trött. Kan någon köra hem mig?!

Men imorgon mina damer och herrar så är det så att jag ledig! Och det ska firas med en tatuering och kanske käka lite god mat ute på en servering? Och så självklart måste det vara bra väder! 

Alltså det suger verkligen att sitta uppe en hel natt och inte ha nånting att göra? Sen är det ju helt underbart att det regnar, bara för att jag är ledig så kommer inte de inte bli fint väder så man kan sitta på en uteservering! 



Nu är det ca 90 minuter kvar på detta arbetspass OCH då får jag sova! men.. det finns alltid ett men när det är nånting positivt att se fram emot, skit samma  jag ska iaf upp tidigt imorgon för jag ska lämna papper till mimer så jag kan få en lägenhet...









Kanske? Hjälp?

Undra om man kanske ska klippa sig? Eller jag ska klippa mig typ snart, men alltså jag funderar på typ nånting i den här riktningen.. (?) Eller alltså, jag vet inte?


 hår


Hjälp?! Någon som kan hjälpa till lite?



Ge mig

Jag vill verkligen åka utomlands, det är så att jag måste få sol snart, jag mår dåligt av mörker och regn. 

Nu är jag på väg hem till Västerås, och det ska bli skönt.. Äta mat och sen dra och jobba, mindre kul men Joonas är överlycklig just nu, jag med för den delen.. För jag får ta med min dator till jobbet för han köpte tv-spel. Så jag är mer än nöjd! 
Det har varit en as skön helg, ute på Yxlan med bra väder, det jag tyckte mest om var att äta ost och dricka vin och kolla på kryssningsbåtar. Jag lovar, det var skönt som fan och gott.. 

Bara för att jag är på väg hem så är det regn och piss dåligt väder! Vända om kanske? 



båååt

solsken?

Kan de kanske ta och bli lite bättre väder? Inte för att jag tänker stanna kvar i Sverige då men då sjunker priserna på resorna utomlands, och jag vill åka nu nu nu! Kan det vara för mycket begärt? Jävla skit väder,

Snart är det dags för jobb igen, varit ledig en vecka efter ha varit i Övre Soppero, sen på söndag börjar jag jobba igen, 2 veckor , med kankse nån dag ledigt . Sen är jag ledig i nästan 2 veckor och då hoppas jag verkligen att resorna är billigare.



Nu ska jag lägga mig, ensam igen.. Försöka sova...



drygt som fan,

Är hemma hos J och jag har så tråkigt, alltså extremt tråkigt.. Andra natten jag får sova själv för att han ska jobba, det är sjukt tråkigt!
Var och bowla idag, jag förlorade fan inte.. helt otroligt, men det gjorde däremot J,


Alltså det är mycket som försiggår i mitt huvud, för mycket helt enkelt..

Jag har verkligen ingenting värt att skriva just nu, ska till skärgårn men vad är de för roligt att läsa?
Ingenting!


eh, jag har börjat äta tomat?

Så mycket på så lite tid.

Jag har räknat ut hur mycket tid jag har rest de senaste dygnen, sen i fredags så har jag rest i 23 timmar med buss och tåg. 
Och så har jag sovit ca 18 timmar på dessa dygn oxå, men men jag lever iaf!

Det vart en nykter Power Meet, ny klänning som jag typ älskar som fan, drog till Sthlm kl 04:50 med tåget, en stor klump av oro i hela kroppen tills jag kom fram.

Jag är nog så trött, att jag har fått en kronisk sömnbrist, jag ska försöka hålla mig vaken, 
Jag har varit så orolig alltså, shit. 






trött,

Just nu sitter jag på tågstation i Kiruna, igen! Men denna gång är jag på väg.. :) Jag har dock varit vaken sen kl 13 igår.. Och jag kommer inte få sova förren kl 18 ikväll på tåget hem till Västerås.. Men vafan spelar de för roll, jag är ju ändå på väg hem! Och det är typ de bästa just nu!..

Jag har sett vissa as grymma saker, när jag gick ner till tågstationen så skiner solen och malmbrottet var bredvid mig, sen när man kollar över sjön så ser man bergstoppar fulla med snö (?) i början på juli? Det var ganska grymt att se.. Helt sjukt, 



Nu ska jag lyssna på musik och längta hem.. :) Jag är en lycklig människa..


yeeees!

Nu är jag glad igen, för imorgon kl 7:30 går bussen och då får jag lämna detta hemska ställe.. Jag är helt exalterad! 
Idag så drog jag och Matilda till Laarnavara och gick in på Konsums nordligaste butik, och det var litet som fan, och nu har jag packat och snart så börjar jag jobba sista natten, och jag känner hur nära jag är att få komma hem..
Jag längtar hem nått så fruktansvärt! 

Sen ska jag jobba på söndag igen sen åker jag till Stockholm..




Jag saknar J som fan, 














ångest?

Om du som läser detta aldrig har upplevt ångest, då åker man högst upp i Sverige, till ett ställe som heter Övre Soppero. Det är ca 124 mil och du kan välja fritt mellan att åka tåg, buss, eller flyga. Där finns de ångest kan jag lova.

Det finns en liten gård där, som kallas Den gode herden och där kan du få bo i ett litet rum som har otroligt sköna sängar och det underbara doften av mögel finns också. Det finns massor att se här uppe. Du kan besöka en mack som har stort utval av varor. Och det finns en underbar miljö som bjuder på massor av mygg och skog  utav dess like! Du kommer aldrig uppleva så mycket underbart/ångest på samma gång. Tristessen kommer ta död på dig innan du kommer hem.



RSS 2.0