Bad things.

Jag börjar verkligen börjat fundera hur folk beter sig mot andra. När man hör både de enda och de andra, och att folk verkligen sätter kniven i ryggen på sina så kallade bästa polare. Det är helt otroligt, att folk är så besatta av att förstöra för andra för att sätta sina egen lycka före? Att man på vägen kan såra och till och med förstöra vänskap, det kan man inte kalla för lycka! Jag blir helt stum över folk beter sig mot andra människor i sin omgivning. Rent ut sagt, vafan är det för fel på människor?!

Och nu har jag gått tillbaka till mitt vanliga turk-jag, och jag ser ut som döden själv med min bleka hy och kolsvarta hår. Yeah!

Andas!

Nu är dagen här. Den dagen jag befarar mer än nånting annat i hela världen, men den följer med varje år, vare sig jag vill eller inte! Men nu ska jag ta faktiskt fira denna dag med min familj, och just nu sitter jag på jobbet och har det ganska skönt ändå. Man får väl tacka och bocka för att man fick jobba julafton och få extra mkt pengar! Ha!

Men det komiska och det jag tyckte faktiskt var intressant som fan, det är att det är bara vi i Norden som firar jul den 24e december, Sverige, Finland, Norge och Danmark.. Och resten av världen den 25e, sen att vi har ingenting i vårat " Jul" som har med kristendomen och Jesu födelse att göra. Det har resten av världen. Men "dom" tror att vi Nordbor firar Jul för att vi går mot ljusare dagar. Alltså Vintersolståndet, det är typ den 20 december eller vad det är och då brukade man ha fest för att man går mot ljusare dagar men så flyttade man denna dag närmare den 25:e.
.
.
.
Det är fan ganska roligt, vi Nordbor, skiter alltså totalt i kristendomen och Jesu födelse och  bryr oss bara om att festa och fira? Vilken grej! Jag tror jag gillar julen ;)

Visst,

Det är inte okej att bli attackerad av små jävla monster, jag är helt död. Jag är sjuk som ett as, och det värsta är att jag är hel kass när jag är sjuk, jag tror jag vet hur en karl känner sig när dom är sjuka. Jag kan inte röra en muskel typ och det gör ont överallt! jag skulle hellre velat jobba och fått in pengar än att vara sjuk, för det här är totalt värdelöst!
.
.
.
Jag tänker faktiskt låta mig själv dö just nu. Det skulle bespara båda mig och världen smärta. Någon som vill skjuta mig?

Mayhem!

Jag har extrem jävla glädje just nu, det snöar och jag är så himla glad! Snö innebär snowboard, och massa skador och jag älskar verkligen det! Och den 23:e blir det att åka till Kungsberget och åka av sig innan man ska operera sig, sjukt segt men vad ska jag göra? Jag kommer vara helt stilla i 4 veckor typ, och då vill jag faktiskt åka bräda innan så jag har det gjort!


Sen har jag fått höra några gånger denna vecka, att jag svär fruktansvärt mycket? Är det verkligen så illa? Jag tycker inte att är de, men folk reagerar tydligen. Men vad är ett liv utan svordomar?
.
.
.
Det händer fan inte mycket i mitt liv just nu och jag orkar knappt blogga eller ens engagera mig till att skriva, men nu har jag tråkigt och jag tänker på mat så jag måste underhålla mig med nånting!

I'm out!

Blood on my hands.

Vilken jävla skit söndag. Jag gillar att upptäcka blåmärken på morgonen och man undrar vart i helvete dom kom ifrån? Jag har ett på mitt lår, ett vardera arm. Men det på låret är värst, för det ser ut som en marmor platta, skit konstig. Undra om man kan börja efterlysa förövarna? för jag vet verkligen inte vart dom kom ifrån. Sen så var det ju en grym lördag oavsett blåmärken och borttappad minnesmaskar. men just nu sitter jag inlindad i min underbara filt och ska snart klä på mig och åka till min mor. och jag mår faktiskt hyfsat och jag lever. Dock har jag ont i min rygg.
.
.
.
Och vilka vill ta hand om mig den 14 januari? och 4 veckor framåt ...






The Used- Blood on your hands.




Fuck!

Det är inte ofta jag är negativ eller tänker negativt, jag är alltid mig själv och jag säger alltid vad jag tycker och tänker. jag vet vad jag mår bra av och hur jag ska göra för att må bra. jag vet hur jag själv fungerar och jag vet vem jag är. jag har full kontroll på mitt liv. men såhär var det inte förut. för ca 2 år sen var jag inte alls såhär, jag visste inte vem jag var, jag hade ingen kontroll på mitt liv, jag såg inte mig själv som en underbar människa som har rätten till att bestämma själv och sträcka på ryggen och säga " Det här är jag". jag grävde ner mig i minsta lilla sak, och trodde att allt var mitt fel och var som än hände i mitt och andras liv så var pga mig. Det tog mig många månader att hitta mig själv och hur jag ville leva mitt liv och vad jag ville åstadkomma med mitt liv. Idag kan jag sträcka på min rygg och säga att jag är stolt över mig själv och vad jag åstadkommer. jag kör mig eget race, jag bryr mig inte om vad människor tycker om mig, för de är inte dom som lever mitt liv. jag beblandar mig inte med saker eller människor som kan göra mig illa. och jag vet att allting som händer i mitt liv, det sker av en anledning. En anledning jag ej kan ge svar på, men jag vet att i slutet så kommer det gynna mig .

Haha!

Jag har köpt en bok idag, och jag garvar hela tiden. tjuvlyssnat 3, jag älskar det!





Detta är ifrån en buss i Västerås.
Tjej 1: Åh det var så länge ses vi sågs!
Tjej 2: Jaa jag vet, det var vi 2 mot världen!
Tjej 1: Verkligen kommer du ihåg när vi kissade i varsin påse sen kasta dom på varandra?
17:26:54] sixx, säger:
ahaa. hur går de me david osv nu då?
[17:27:01] Järnet- säger:
jorå :D
[17:27:12] Järnet- säger:
en dag i taget karln har mycket nu
Och eftersom jag inte har orkat ändra länk färgen så får ni fan kopiera själva.
tjuvlyssnat.se
tjuvtittat.se
argalappen.se

Oh ja!

Helgen i all ära, och grym var den och man kan inte säga mer än att jag är nöjd med den!
Fredagen var vi ju i Falun och rockade loss , och det var riktigt grymt, dock vart jag av med min bh och mitt linne? Men det var grymt hur som helst!
Sen körde jag och Jessy om allting, ut på Konrad, för det som var riktigt dåligt i Falun, fanns inget schlager rum, så ut på Konrad. Och idag, på denna kära måndag, så får man ta att man har sömnbrist och är sliten efter helgen.
.
.
.



Citat från helgen:
Jag, Jessica och Mathilda sitter på donken i Falun.
Och jag sitter och tittar på min kartong med massa olika symboler på.
Jag- " Titta en Muu"
Jessica- " Vadå en Muu, det är en Koo?"
Mathilda - " Muu är prickig"
Jessica börjar bli lite irreterad på oss.
Jessica - " Vafan, Koo är fläckig, vad är de för fel på er?"
Jag- " Jessica, hur låter en Muu?"
Jessica - " Va?"
Jag- "  Kooooo "
.
.
.

Emme är riktigt full och sitter och försöker förklara hur varm hans jacka är, då jag kommenterade att det var lite kallt för att springa runt i bara tröja.
Emme - " Min skinnjacka är lika varm som.. eh eh.. sånadär djur som inte finns i Sverige. Dom är utländska. Typ Australien.
Jag -" Koalabjörn?"
Emme - " Neej, men nästan en Koalabjörn, dom springer på backen och är inte snälla.
Jessica - " En ekorre? "
Emme- " Nej nej, såndär annat.. en tvättbjörn!
Jag- " Haha, så du menar att din skinnjacka är lika varm som en tvättbjörn?
Emme - " Jaa.. "
.
.
.

Emme säger även att en snubbe är grisröd, och försöker få fram att de är en komiker som tycker om att prata om kossor. Jag frågar om de är en Johan Glans? Då säger Emme  " Jaa han är grisröd" Jessica - " Vaa? Det heter grisrosa Emme!"
Dock så är ju allt inside skämt, finns inget att skratta åt egentligen.

Yes!

Nu är vi i bilen igen och nu är vi på väg hemåt. Och det var en hel grym fredag! Det var sjukt roligt och hel galet! Och de kommer bli att åka tillbaka och köra på mer fest i framtiden, och människorna där var hel sköna. Jag är hel nöjd!



.
.
.

Och sen för bara för att krångla till allt, så missade vi avfarten mot Hedemora. Det går verkligen bra för oss, och när vi kommer hem, då kör vi igång igen!

Falun!

Nu sitter vi i bilen, och den enda som har sovit är Martina, och vi andra har knappt sovit nånting, men det går över så fort man kommer igång! Men vi hann åka ca 10 min sen så pajade torkbladet och det tyckte att de passade bättre utanför rutan än på rutan, så nu ser Jessica ingenting, och hon öppnar rutan och ska försöka få tillbaka de och ska veva upp rutan, då lossnar veven! Vilken grej!
.
.
.
Förresten så lider jag av nån jävla sjukdom där min hals domnar bort, och upp i munnen och i kinderna, ungefär som en slempropp som vill förstöra.. Men jag andas och jag lever, än så länge!

Sixx am

And you know that accidents can happen
And it's okay,
We all fall off the wagon sometimes
It's not your whole life
It's only one day
You haven't thrown everything away.
Accidents can happen

Hordag!

Mitt liv är slut! Och jag menar verkligen att det är slut, och jag är så för jävla bitter idag och det finns ingenting som kan få mig på bättre humör just nu. Jag har fått astma, och detta innebär att jag måste sluta röka, och leva på medicin resten av mitt liv. Sen plussar vi på lite till, joo men jag är allergisk mot katt, hund (långhåriga) pollen och sen har vi då nötterna också. Så resultat i det här är att jag måste ta astma medicin varje dag och sen om jag får i mig nötter så är det typ 3 mediciner jag måste ta annars dör jag ?!


.
.
.
Nej jag orkar inte med mer av den här dagen!


RSS 2.0