Fire it up.

Hur kommer det sig? Jag har verkligen allting jag velat ha, och allting flyter på åt rätt riktning. Och det känns grymt bra! Jag kan gå nu, visst jag gungar lite och jag har lite svårt att gå i trappor men jag ska få börja jobba igen, den 15 februari och jag är så sjukt glad över de.. Sen ska jag flytta i mitten på mars och jag ska få min eftrlängtade 2a! De känns så sjukt jävla overkligt att allt faller på plats och jag mår sjukt bra av allt. Kärlek, lägenhet och få börja jobba igen, hur bra kan inte de här bli? Om jag kunde hoppa och studsa så skulle jag göra de..





Dude, this is fucking awsome!


Heey!

Nu har jag kommit fram till en till sak jag hatar med PC, jag hade skrivit ett helt nytt inlägg och sen kom jag åt musen och den klicka bakåt sen går man fram igen då är de borta! Nej men det är okej jag hade bara skrivit i 20 min.. Inga problem jag kommer ihåg vad jag ska skriva igen.. Neää.. Skit..



Sen har jag ringt till mitt jobb och sagt att jag ska vara sjukskriven 2 veckor till, och jag har aldrig, aldrig varit såhär rastlös i hela mitt liv som jag nu, jag har varit hemma i 1½ vecka och jag klättrar på väggarna, och jag blir helt galen, jag vill träna, jag vill springa. Jag har drömt flera nätter nu att jag är ute och springer och det är varmt ute.. De kommer bli as grymt när jag kan de, för nu kommer jag inte stanna och hosta var 100 m och tro att jag kommer dö..

En sak i taget, typ sluta halta som en skadad pirat?





Stuck in the middle with you


Jävlar.

Nu har jag haft den här jävla huvudvärken i 3 dagar! Och jag orkar inte de, jag vill inte ha ont i skallen.. Och nu har jag setat i mitt hem i 3 dagar och min granne för ett jävla oväsen på morgonen och jag får inte sova! Och sen så säger min bortglömde granne att han också har opererat sig och har också huvudvärk.. jag funderar på att rikta ett hagelgevär upp i taket och sen kanske lyckas träffa han i foten så han slutar hålla på..
Respektlösa svin..

Baka, laga mat, sova, dö, skjuta grannen?

Kärlek.


Okej.

Alright, nu har jag äntligen fått kommit hem och få sova i min säng inatt. Dock som den idiot som jag är och kan inte sitta still eller ta det lugnt mer än några minuter, jag har städat min garderob, jag har dammat, bytt sängkläder och tagit bort alla kläder, men jag kan inte dammsuga.. Men nu får jag lida för mitt verk. It fucking hurts! Detta är pga att jag ska ha visning på min lägenhet idag och vem fan vill visa ett bombnedslag?
.
.
.


Nu ska jag fan ta mig upp härifrån, sen duscha och sen ska jag sova, så inåt helvete!

Yes!

Imorgon, äntligen så får jag åka hem till mig! Slippa vakna före tio varje dag, slippa ligga i en soffa och bara få vara hemma hos mig. Helt underbart, jag längtar! Och sen ska jag ha visning imorgon på lägenheten, det är väl de enda som är riktigt händelserikt den här veckan... Joo Jessica ska baka med mig..
.
.
.
Och nu tror jag har sett sex and the city filmen varje dag sen i torsdags, kan dom inte börja sända mer filmer? Det är ju samma skit hela tiden. Värt att sitta och betala 500 spänn i månaden för samma jävla drabbel?

Oh yes!

Jaha nu har det gått 2 dagar sen operationen, men konstigt nog så mot jag riktigt bra, det var inte jobbigt att vakna upp heller efter operationen, allt gick så smidigt. Dock har jag sovit som bara den hela tiden. Jag vill så gärna komma hem men det kommer inte att gå förren på måndag typ, jag kommer inte upp på morgonen. Det är ju väldigt roligt att man måste ropa på mamma på morgonen för att komma upp!

As skön fredag. Inge supa, inge fyllegrejer! Bara mys.

Ego.

Imorse låg jag och funderade och försökte få fram vettiga svar på allting. Dock somnade jag innan jag kom fram till nånting så nu har jag lagt det och sidan och ska verkligen ta allt som de kommer och jag tänker bara ta de lugnt och sätta mig själv i första rummet. Som jag alltid har gjort, men nu har jag neglerat mig själv allt för mycket den senaste tiden. Och nu ska jag bara göra saker som jag mår bra av och vill göra. Jag ska först och främst bli frisk efter operationen och sen göra det jag känner för. Man har bara ett liv och man måste göra de bästa av det så gott man kan. And I will!





Stick!

Nitar och läder

Efter en extremt rolig helg i Falun så har jag väldigt lite ork kvar i min arma kropp. Vi kom hem sjukt sent igår och jag var på så dåligt humör över de. Men vad ska man göra? Vissa saker går väl tydligen före.  Men! 2 nätter kvar nu sen är det operation och sjukskrivning som står på listan, jag kan inte säga att jag längtar men det ska bli så skönt att bli av med värken. Och nu har jag fått lägenhet, och det känns overkligt men det ska bli så skönt! Och jag gillar lägenheten som fan och det ska bli så jävla grymt kul att fixa lite och få den som jag vill ha den!
.
.
.
Nu ska jag äta pizza, den jag gjorde igår och sen ligga på soffan tills nånting värt kommer upp att göra.. typ diska.

Jag har inte orken.

Jag har tappat glöden, totalt! Jag vill bara ha ett nytt hem och verkligen få ordning på mitt liv just nu. Jag behöver en stadig grund, ett tryggt hem, en känsla när jag kliver innanför min dörr, att här är jag trygg och mår bra. De gör jag inte nu. Jag behöver trygga, stadiga människor just nu. Folk som inte ställer krav eller begär saker av mig. De klarar jag inte av. Maktspel och egoism går verkligen bort just nu. Sen kommer min operation, ännu mera trygghet behöver jag då. Jag vill bara bli bra i min kropp, hitta ett hem där jag kan börja hålla på och fixa lite i, nånting jag verkligen kan kalla mitt liv, min trygghet, mitt hem.

Tatto.

....
Baksida.
gadd2
Insida
gadd
Dock så är den inte klar, det ska i med massa färger och skuggningar runt hela armen, även insidan.

Burn it to the ground.

Vilket jävla nyår, hade as mysig middag och sen festen var också grym. Men eftersom man börjar bli sliten i sin kropp efter dessa förkylningar, så gick jag kl ett (?!) ner på stan och sen typ sova.  Och de grymmaste var att man vaknade utan huvudvärk och utan smärtor. Och det känns extremt skönt, nu när jag sitter i soffan och vet att jag ska jobba hela helgen och jag mår fan bra!
.
.
.
Snart ska vi till Falun, och sen ska jag upp på operationsbordet. Och inte nog med det, så blir man utkastad ur sitt eget hem och ska behöva bo hos en annan människa. På kryckor. Men jag är glad ändå!

Och du, jag vet att din nyfikenhet äter upp dig inombords och du vill verkligen veta allting. Men.. man kan inte få allting här i livet och det enda du kan göra för ditt eget bästa är att backa och gå vidare ..
.
.
.
I'm Done!

I wanna do bad things with you!





RSS 2.0