Indeed.

Jag har lite panik, överallt så ser man julen och min vän ( inga namn nämnda) men hon har verkligen ett sånt julhysteri och att hon verkligen älskar julen så mycket medans jag sitter och lyssnar och jag känner hur hela kroppen fylls med kalla kårar av skiten och jag skulle vilja gräva ner mig. Men hon är bra söt i alla fall, för hon är så angelägen och vill göra jul fint hemma, och jag tror jag ska köpa en julklapp till henne, det ska bli nånting riktigt speciellt, jag ska köpa anlita en städerska så hon kan få bort den där jävla julen så fort som möjligt sen så jag kan ta sätta min fot i hennes hem..
.
.
Jaha vad ska man nu göra när man har semester en helg? Någon som vet vad man kan göra?

Jag vill ha snö och jag funderar på att dra upp till fjällen med en lastbil och fylla på med snö här nere så vi kan få uppleva snö någon gång. . Så om ni nu upplever snö snart så vet ni vad jag gör på nätterna.

jag är fast.

Jag saknar min mamma. jag har inte sett min mor på 2 veckor, och visst jag är vuxen och jag ska klara mig själv. men om man knappt har pratat med sin mor för hon har rest och inte haft tid. Då saknar man faktiskt sin mamma, och man uppskattar verkligen henne. Man ska nog ta vara på tiden mer med sin mamma än vad man egentligen gör. Och uppskatta henne och allting hon gör, sånt man har tagit förgivet hela tiden. En dag, en dag jag aldrig vill uppleva, så kommer inte min mamma finnas och då kommer jag ångra mig att jag aldrig visade henne hur mycket jag verkligen älskar henne och allting hon gör för mig.

Syrup and honey - Duffy.
Första gången jag hörde den, den träffade mig rakt i hjärtat.

.
.
.
Don’t you being wasting all your money 
On syrup and honey 
Because I’m sweet enough 
Don’t you be using every minute 
On making a living 
Because we got our love 
Listen to me 1,2,3 
Baby, baby, baby spend your time on me 


Förvånad?

Jag var faktiskt lite förvånad när jag kom hem igår morse efter jobbet. Jag skulle sova och det brukar alltid vara nästan för ljust för att somna, men inte igår. Det var mörkt. Lika mörkt som om man skulle sova på natten. Och det var helt underbart! Men idag eller nu inatt så är jag inte direkt glad. Jag ska jobba 13 timmar, från 19-07, och så drar vi tillbaka klockan en timme så nu missar jag mitt mörker på morgonen plus att jag inte får betalt för den satans timmen jag sitter här extra! Inga sura miner nu Anna, det finns faktiskt folk som svälter och dör ute i världen, och du gnäller över att du jobbar 13 timmar?

Jag tror jag behöver söka hjälp. Jag pratar med/om mig själv i 3 person?
.
.
Skjut mig?

Ångest?

Oja, jag har ångest! Igår var jag och Johan på Ikea, och jag fick en rysning som for igenom hela kroppen. Det kändes som en hemsk elchock, jag fick alltså syn på nånting som jag befarar för varje år. Jag ville bara springa därifrån, men hur skulle de se ut om en människa börja springa inne på Ikea av ren panik? Nej men det jag såg var rött, hjärtan, glitter, vitt, plastgranar.. Det jag såg var, JULEN! Nu ska jag förklara varför jag inte tycker om julen, den stressar mig. Den stressar människor, och jag mår bara allmänt dåligt. Alla springer runt på stan och måste köpa julklappar, köpa mat, folk tvingar in sig i bilar och kör för dom måste hem till släktingar. Det är alla dessa måsten.
Julen för mig, det är ingenting värt.
Jag vill innerst inne bara gräva ner mig då.

Det jag skulle vilja göra på Julafton
- Sitta någonstans med massor av snö och njuta av en lugn julafton. Helst så långt ifrån en stad som möjligt.
Njuta av ett sällskap som inte stressar. Det ultimata vore ju i fjällen.
.
.
Dock gillar jag julgranar för i dom kan man hänga alla färger man känner för. En jul som jag firade själv, då hade jag svarta kulor, och den granen gillade jag.

snälla,

Kan någon ge mig ett bra tips på hur man tar värk i nacken? Även spännings huvudvärk? Jag orkar faktiskt inte ha det såhär, jag har lidit i flera dagar nu och jag klarar faktiskt inte av det. Mesigt och vekt jag vet, men jag orkar inte! Så nu ska jag tappa upp ett bad och hoppas på att det verkligen släpper!
.
.
Snart blir att jobba hela helgen, jag är inte direkt taggad. Men det är jag aldrig när det är att jobba helg. Det är segt och tråkigt. Men snart så kommer min dubbel-lön så jag ska nog vara ganska nöjd och sluta klaga så mycket.

The night we met I knew that I needed You so. Be my baby now.

min mamma,

Min mamma är riktigt bra på alla sätt, hon är en stark kvinna och jag beundrar henne hur hon orkar hålla koll på allting och resa så mycket som hon gör. Hon är kvinna som klarar av mer än många andra gör. Hon gör verkligen allting för familjen och hon säger precis vad hon tycker och tänker och hon är alltid ärlig och hon har stake tamejfan mer än vissa karlar har.. MEN, jag vet inte riktigt ibland hur hon tänker. Hon var nyligen i Schweiz och jag bad henne köpa choklad utan nötter till mig, då jag är döds allergisk mot skiten och jag vill helst inte dö. Jag fick chokladen igår och jag vänder på paketet och där står de " possible trace of hazelnuts, walnuts, almonds, pecan nuts and pistacchio nuts" Hennes försvar till att hon nästan försökte ta död på mig vart " Vi var verkligen 2 st som stod och kolla så de inte fanns nå nötter i, vi läste verkligen på" Dom lär ju inte ha sett detta, men det komiska i det hela är att hon jobbar på ett företag som säljer glasögonglas.. Dock älskar jag henne i alla fall.
.
.
Enough said.

.
Jaa jag är kär!

Cecilia Frode?

Jag är inte direkt stort fan av Petra Mede, hon är ganska dryg och pratar extremt fort och jag tycker att det är sällan hon verkligen får till nånting bra. Jag kollade precis på Roast på Berns och vad i helvete gjorde Cecilila Frode där? Jag har knappt hört talas om kvinnan och jag trodde fan att hon skulle ha nånting värt att komma med, men hon var nog den sämsta människan jag någonsin hört, och jag kan inte direkt kalla henne för en komiker. Jag har hört utvecklingsstörda människor dra roligare skämt en den där torra fittan, och för engångs skull så var fan Petra Mede riktigt bra som satte henne på plats och jag hoppas verkligen att jag aldrig mer få se Cecilia Frode och att hon aldrig mer sätter sin fot på Berns igen. Cecilia Frode, kliv aldrig upp på en scen igen!






samma visa,

Just nu sitter jag på jobbet, som vanligt vid den här tiden. Idag har jag dock varit duktig, alltså jag har faktiskt gjort nånting vettigt. Jag har städat som en galning hemma, varit med Mathilda på arbetsförmedlingen. Det är egentligen helt sjukt att jag har varit där k anske 10-15 ggr, och ingen av gångerna har det varit för min egna skull utan för alla andras? Jag bävar för den dagen jag själv måste jag gå in där och sitta där i 1 timme och vänta. Då lär ju faktiskt någon följa med mig(?)
.
.


it's fair.

Jag vet inte hur jag ska bete mig. Det finns inga fel någonstans, och jag känner mig otroligt lyckligt lottad och de finns ingen annan som skulle få mig att känna mig såhär. Det är perfektion. Jag är livrädd, ,för att jag för engångs skull ska känna lycka. men Du gör mig lycklig, så de känns helt underbart i alla fall..

.
.
Festen igår var ju inte direkt den roligaste jag varit på, jag fick höra skit dålig musik, fick i mig en vinflaska, fick i mig mat och fick åka hem och sova innan klockan blev 12. Den här helgen har bara flugit igenom och tiden går alldeles för fort. Veckorna går fort, åren går fort.

fittor,

Jag funderar allvarligt talat på att spränga telenor också, ja visst det är mycket klagomål här men jag måste verkligen fått en förbannelse över mig att jag inte ska komma överens med vissa bolag. Nu har jag fått en sjujävla räkning och jag förstår inte ens hur jag skulle kunnat kommit upp i dom kostnaderna för det har jag aldrig gjort förut(?) Kan någon vänlig själ berätta för mig varför i helvete det blir såhär? Dom är fittor.
.
.
Jag sitter och väntar på att snön ska komma snart, jag tittar ut genom fönstret var 10e sekund för jag vill inte missa när de kommer. jag är lika ivrig som när en riktigt hungrig fetkarl som väntar på att buffén ska öppna på finlandsbåten,  jag tänker inte säga att jag är som ett barn på julafton, för jag hatar julafton.


wake me up.

Nu sitter jag på jobbet och jag funderar på om jag ska äta eller om jag ska skita i de. Vilka bekymmer man har mitt i natten på jobbet. Men trots mitt mat bekymmer så måste jag återigen säga att jag är extremt lycklig och det är bara en persons förtjänst, så känn dig träffad. Det finns mycket du gör som gör mig glad, som ingen annan kan göra. Du är helt enkelt speciell.
.
.
Jag hoppas verkligen att jag kan sova när jag kommer hem. Jag har bara haft massa problem när jag har jobbat senast när jag ska sova på morgonen. Och det är total katastrof. Nu ska jag pressa i mig koffeintablett.

cut it.

:)
Har kapat av mer av mitt hår :)

Hallelujah moment!

Dom senaste dagarna har varit grymma och jag är fan riktigt glad! Människor som gör en glada och andra saker i mitt liv som gör det ännu bättre än vad de har varit någonsin. Man kan räkna upp sakerna men det kommer säkerligen inte betyda samma för dig som de gör mig. I min värld så är de så små saker som gör att mitt humör har ändrats radikalt.

One last look at eden.


Idioter,

Det finns idioter överallt, imorse hittade jag verkligen en idiot, han bor vägg i vägg med mig och jag kallar han , min granne. Jag vart väckt igår kl 12 av att han testade sin stämma och klämde ur sig en sång och det resultera i att jag vaknade och var inte direkt nöjd över att jag inte fick sova.
.
.
Idag har jag verkligen funderat på vad som är fel på mig, jag vaknade av mig själv kl 10:40, och nu är det så att jag har sovit 5 timmar sen i fredags och då gick jag upp vid tolv tiden. Jag är skit trött och jag vill sova, men bit ihop.

Njuta av regnet och för engångs skull, mitt hem.

Fredag,

Det här är ju helt enkelt underbart, jag sitter i en fåtölj, klockan är 03:03 och jag är dötrött och jag vill verkligen åka hem och lägga mig i min säng och sova. Det är väldigt underskattat med sömn när man väl vill och inte får, men man vill så gärna. Det är nästan som tortyr, det är nog klassat under kategorin tortyr. Man fryser och har konstiga ryckningar i kroppen och man är inte på topp humör, så jag sitter med min arbetskollega och vi har inte sagt ett ord till varandra på nästan en timme. Detta är tortyr och jag blir torterad!




Giv mig sömn!

Perfekt,

Vad jag inte tycker om att bli väckt kl 7, målaren kommer och ska fortsätta måla om mitt badrum. kl 7 på morgonen?! Jag vet inte om jag var trevlig eller extremt otrevlig mot honom, men han är i alla fall borta nu och jag fick ett vitt badrum så lite trevlig måste jag nog varit mot stackarn,
.

.
Nu är min ledighet slut, och jag har varit ledig i en vecka och denna helg ska jag bara jobba och för engångs skull så känns det riktigt, riktigt illa och jag är inte sugen alls,

Nu ska jag äta kakor och vara glad för allting!

Jaha,

Igår så bråkade jag med både läkare och med tele2, vad är med folk som jobbar på företag som har kundservice? Vill dom inte hjälpa en eller har dom med i kontraktet att vara otrevliga? Jag är trött på att ringa och gnälla att saker inte fungerar och sen när dom inte lyssnar och inte vill hjälpa en så blir man ju inte direkt trevlig tillbaka, jag ringde 3 ggr och kom ingenstans med dom. Jag har nu ännu en sak på min hat-lista, kundservice!
.
.
Det som var underbart idag i alla fall var vädret, jag var så nöjd när jag gick hem, solen låg i ansiktet på mig och jag njöt hela vägen hem! Bra dag idag.
Jag är glad!

Haha!

http://www.youtube.com/watch?v=Vg9DePin0x4

Time goes really really really slow!

this moment,

Jaha och då har man varit och bowla med några st, och jag förstår inte hur jag kunde förlora, dom senaste gångerna jag har spelat så har jag inte förlorat men inte vunnit heller, tufft motstånd helt enkelt, måste ju ha nånting att skylla på..

Sen så blev det en riktig nostalgi tripp, det vart kalle på spången och jag åt en macka som jag inte har ätit på 6 år, typ när jag var 15 var de senast.. Och den var fan lika god idag som den var för 6 år sedan..
Nu är jag riktigt trött och imorgon blir det en riktigt lång dag,

sammanfattning,

I sin vardag resonerar man ofta hur man ska göra eller hur andra medmänniskor runt om sig resonerar och gör sina val. Det har verkligen bevisats under helgen att vi alla är olika och värderar vissa saker på olika sätt. Och jag har även kommit fram till att alla tänker inte som mig, eller det har jag fått höra förut men jag vet även att alla har olika åsikter och man gör sina handlingar i vad man känner är bäst.
.
.
.
Idag ska jag ta mig i kragen och börja städa, min dammsugare är nu hel och det finns ingen ursäkt längre.
Min hosta sitter fortfarande i och jag får ont i bröstkorgen när jag andas, det gör ont i hela luftstrupen ända upp i munnen. Det är illa faktiskt, sluta röka?



ännu bättre,

Idag har det varit en bra dag igen!
Jag börjar bli frisk nu och det känns underbart, jag har haft skit kul med Jessica idag, så kul att mitt huvud värker av allting sen så får min nya telefon i helgen och så har jag Minus hos mig inatt, världens sötaste hund..
.
.
Och Jessica, jag looovar dig att jag ska ta hand om din bil medans du är borta.. Oroa dig inte nu :)
..
Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag lägga mig i min varma säng, jag ska upp tidigt imorgon.. Jo det är sant, jag ska upp före tolv, ska jobba och lämna Minus..

RSS 2.0