usch usch,

Idag gick jag till läkarn, för att jag hostade så mkt och dom trodde väl att jag hade lunginflammation.. Fick hostmedicin och sånt skit, MEN så fick jag även ta svininfluensa prov.. Det gjorde så ont och det var så obehagligt.. Jag hoppas verkligen inte att det är så att jag har de..
.
.
Just nu är jag med Jessica och vi tittar på Fråga Olle dokumentären, haha Fuck For Forest! Skit kul!
.
.
Jag är förvirrad,

Fan då,

Jag ska aldrig mer säga att jag aldrig blir sjuk, för nu är det så att jag är sjuk som ett as.. Ont i varenda del i kroppen, jag hostar som en galning och nyser och kan inte sova.. Jodå du läste rätt, jag kan inte sova!
.
.
Nu är det klart, jag ska på magaluf reunion kryssning den 13 november, bokat och klart! Det ska bli galet, lika galet som det var senast. " Oh shit är ni två? " " Neej vi är tre!"
..
Nånting jag rekommendera riktigt starkt är Mustasch nya album! Insane!

jaa jag vet,

Idag har jag bloggat oerhört mkt och väldigt onödiga inlägg.. men jag sitter och funderar på en sak..
Undra om jag kanske ska skaffa mig en ny blogg? Jag vet inte, men det verkar som om de börja luta åt de hållet iaf, ska bara kolla upp en sak först. jag hatar denna blogg för att de går inte köra ner raderna med bara enter utan det är därför dom där extremt irriterande punkter är lite varstans!
.
Förrsten,
1. Jessica har smittat mig, och jag nyser och hostar och känner mig allmänt kass, men jag jobbar i alla fall och bara för de förtjänar jag creds!
.
2. Magalufkryssning bokad den 13-15 november.. Galet!
.
3. Och jag har kommit fram till att människor som är extremt tröga och idiotiska, är nånting jag inte klarar av. Oavsett hur mycket jag än är tvingad till de, alltså att jag måste stå ut med,så gör jag fan inte det. Jag har inget tålamod för 5 öre.
.
4. Nästa månad ska jag börja göra min helsleeve, köpa en 686 jacka, vinterjacka, boots, helt enkelt ladda upp för vintern!

fundering,

See the pyramids along the Nile
Watch the sunrise from the tropic isle
Just remember darling all the while
You belong to me
.
See the market place in old Algiers
Send me photographs and souvenirs
Just remember when a dream appears
You belong to me
.
Tankeställare, 

, one.

Do you know what's worth fighting for
When it's not worth dying for? 
Does it take your breath away 
And you feel yourself suffocating? 
Does the pain weigh out the pride
And you look for a place to hide? 
Did someone break your heart inside? 
You're in ruins 

Yes!

Yees yees yees yees! Jag har blivit månadsanställd och jag kommer få dubbellön nästa månad, fy fan så underbart!
Jag är sjukt jävla glad just nu! Sen efter månadsanställning så blir det tillsvidare anställning,
Då blir till att köpa lägenhet! Woho!


.
.
Och nåde den som förstör mitt humör idag!

herregud.

Jag är trött som ett as, det känns som om jag har sovit men jag tror inte jag har gjort de, 
Snart är det dags för bio i alla fall, flickan som lekte med elden, med jessica osv. 
.
.
 Den här helgen har varit kall och dyr för min del, men det har varit sjukt bra, alltså sådär riktigt jävla bra! Så bra att man är på så sjukt bra humör! :)
Nu måste jag klä på mig och göra mig klar för att ta mig till bion, 

:)

Jag har ont i min kropp, den är bakfull igen och det är lite små jobbigt,
Men jag hade så sjukt kul igår, och så kul har jag inte haft på riktigt länge! 
Jag orkar faktiskt inte skriva mer än såhär, 
I'm out!

ssch..

jag säger bara en sak, är huvudet dumt får kroppen lida.. Och min kropp lider. Den är skriker efter mat, sömn och vätska. det var så kul igår! jag och jessica går hem från johan och pernilla runt kvart över sju på morgon, hälsar alla godmorgon, och det tog typ 30 minuter att gå den lilla biten. men kul som fan var de, men nu ska jag försöka bota min kroppsvärk.
.
.
 skum känsla i högra sidan vid höften. har haft de hela natten. det gör typ ont.

utom kontroll!

Nu får ni ha hänsyn till  min stavelser, men nu är det så att klockan är strax efter halv fem och jag, pernilla och jessica körde på fest.. från att dricka kaffe och käka chokladbolalr till att vi tar till spriten och det gick bara åt helvete.. Och nu är det noll kontroll och vi kör stenhårt, vi är nog patetiska männsikor och vi är kör på fyllan på en onsdag?! Men men what ever vi har kul ändå och vi är utom kontroll!








sjukt.

Jag blir inte förvånad över saker och ting längre. Hur folk resonerar och gör sina val, men det är inte alla som tänker och tycker som mig. Men jag tycker bara att det är helt otroligt, nej det är HELT GALET! Ibland undrar jag om det hjälper och ställa sig någonstans och skrika ut allt man håller inom sig? Antagligen inte men det skulle nog kännas bra för stunden i alla fall. Men tur är att jag inte behöver göra de, för jag mår bra ändå. 
.
.
what comes around, goes around.

no words.

babe

helt enkelt,

Alla pratar illa om Anna Anka, men enligt mig så har den kvinnan som många andra drömmer om.. Hon har en karl som har sjukt mycket pengar, hon är vältränad och ser jävligt bra ut, hon har även råd att köpa precis de hon känner för. Sen behöver hon behöver inte sova med sin karl heller. Alltså hon har allting hon vill och behöver i sitt liv så hon kan säga precis vad fan hon vill, om vad som helst och vem som helst. 
.
.
Jag vaknade idag 16:20 idag, och när jag vaknar så hör jag någon som säger "Grattis!" då sitter Jessica i min soffa. Jag hade inte hört henne och jag vart lite smått chockad. Men hon hade setat där i några minuter och tittat snällt på tv, :) 
Jag tänker även klaga på denna satans kyla.. Va fan hände med värmen? 

mina ögon,

Om man sover ca 10 timmar på 2 dagar och sedan jobbar man natt på de, 12 timmars pass. Får man lov då att kalla sig sliten och jävligt trött? Jag är det med eller utan lov, och det är bara så det är. Men i morgon så ska jag sova, om det går. Det har varit lite dåligt på den fronten den senaste tiden. Men men det går nog över till slut det också. 
.
.
klockan är just nu 04:32 och jag får snart sluta. Och jag har nog insett att man inte ska blogga vid denna tid heller, jag tror jag har gått tillbaka och ändrat meningar och stavelserna hur många gånger som helst..
.
.
Jag har verkligen inget värt att säga förrutom att jag mår bra nu. 

Sanning,

Vad ska jag säga? Man gör sina val i livet efter hur man mår och vad som känns bäst. Och man ångrar väldigt mycket man gör och önskar att man aldrig har satt sig i vissa situationer. Men man kan inte gå tillbaka och ångra saker och handlingar man har gjort. Man får helt enkelt stå för de man har gjort och handskas med det som tär inombords på sitt eget sätt. Hur skulle livet se ut om man hela tiden kunde gå tillbaka och ändra på sina beslut och handlingar? Då skulle jag vilja gå tillbaka miljoner gånger och ändra på saker som jag ångrar nu i efterhand och man har tänkt igenom allting, när man har facit i hand då är det väldigt lätt att vara efterklok? Right?
.
.
.
Men man vet aldrig hur det blir i framtiden, man ska inte bränna sina broar. Och det gör inte jag i alla fall. 
.
.
.

I can deal with it,

Det börjar verkligen kännas att det börjar bli höst ute, det är riktigt kallt och så fort solen försvinner så fryser man. Jag tyckte nyss att det var sjukt varmt och man var tvungen att sova med balkongdörren öppen för att inte kvävas av värmen, men allt som man tycker om, försvinner lika fort. Så är det alltid och det är lika bra att man vänjer sig vid de. Inget varar för evigt, oavsett hur mycket man vill.
.
.
Hursomhelst dags att börja använda jacka och mössa snart alltså? 
.
.
Jobbar hela helgen, ska bli skönt faktiskt :)

Save it,

Och jag är väldigt nöjd med min gårdag, matchen var grym och Leksand vann, sen att det var Jasons första match oxå. Men jag är nöjd i alla fall :)  
.
.
come togheter - the beatles

Yeaay,

Hockey ikväll :D 
......
Sen ååh, jag har kommit in i någon konstig grej, jag vill köpa massa saker just nu, men alltså det här djuret har verkligen fångat mitt hjärta och det var länge sen och nu såg jag på blocket att de fanns att köpa :) Någon som vill ge mig? 
 åååååååh

....

Jag är helt mållös.. Jag har aldrig upplevt något likande i hela mitt liv.. Det var verkligen det som behövdes för att jag ska kunna förstå.. Och jag är väldigt glad och uppskattar verkligen även fast det smärtar fruktansvärt just nu..
Jag är chockad.. Men jag är ändå glad..
Tack Nonno,

,

Voglio essere forte, io posso fare questo... Che cosa posso fare?.

bad influence?

Jag har tänkt ganska mycket det senaste dygnet, och jag vet att det går över. Och jag skiter fullständigt i vilket nu, jag bryr mig inte längre. Och jag vet att jag alltid mår bra när jag får göra som jag själv vill och får leva som jag vill.   
.
Men en sak jag verkligen mår dåligt, jag såg dom skorna som jag verkligen ha drömt om hur länge som helst nu,
så nu är det helt enkelt, no matter what om jag så ska leva på nudlar resten av oktober månad så ska jag köpa dom när lönen kommer in. För mig så är de riktigt kärlek.









...

Settle down for a moment cause your heart is beating hard
Baby you've been my lover, and i told you from the start
Better no promises, and i'll do you no harm
.
.
But you're keep on the question i tell you not to pop
But maybe it's been a hurting, it's been hurting from the start
Do you not coping then tear it apart
.
.
Never wanted it this way
Oh baby i'm dying i'm crying over it
Maybe you feel it to, oh baby i'm blue
.
.
A barren winter came over and your mood was like a fire
7 years and a summer, and you still sit there cry
You're better without me, and you're one of a kind
.
.
If i knew that December should bring a silent part
Shaded truth and partisian between disperated lines
Truly now drifting alone in the dark
.
.
Never wanted it this way
Oh baby i'm dying i'm crying over it
Maybe you feel it to, oh baby i'm blue
.
.
Well it's over and a letter is flying high
Out the window to catch a hand of thine
Could the founder release it's bloody words
Scream the anger and sorrow of a girl
.
.
But you're keep on the question i tell you not to pop
But maybe it's been a hurting, it's been hurting from the start
Do you not coping then tear it apart
.
.
Never wanted it this way
Oh baby i'm dying i'm crying over it
Maybe you feel it to, oh baby i'm blue
Maybe you feel it to, baby i'm blue
jag vet inte vad jag ska säga riktigt. 
jag får helt enkelt acceptera och försöka förstå någon annan gång.
bit ihop, det löser sig alltid. 

Jag är mållös.

Kan det inte de här bara vara en hemsk dröm? Kan någon väcka mig och säga att jag bara drömde,
Jag vet inte vad som har gått fel. Från att allting var underbart sen på bara några dagar så vart det bara helt fel.
.
.
.
.
Vad hände? Vad gick fel? 
Jag vet vad jag vill. Jag vet vad jag vill kämpa för. 

nej nej nej..

Hur kan bli de såhär? Man är i sitt lyckligaste tillstånd och från ingenstans så kan allting bara fallera och gå i tusen bitar. Världen som man har byggt upp, spricker och man blir sittandes på bar backe. Man bygger återigen upp sin värld och man är i sitt nirvana sen händer det igen, det spricker man blir sittandes igen på samma gamla vanliga plats. 
Jag vet inte vad som händer längre, detta är inget jag kan kontrollera över. Det ligger nu mera i högre makters händer. Jag lämnar nu över allting till ödet och får se vad som händer. 

ett stort,

tack till jessica! för presenterna och allting som du har gjort för mig idag.. 
jag tror knappt att ett tack räcker till.. det behövs nog miljoner tack! 

skit dag!

verkligen ingen bra dag idag, har ont som fan.. och det är dåligt väder och jag har sprängande huvudvärk...
och jag ska åka och jobba snart.. jag är inte alls taggad för nånting.. ingenting har gått rätt idag, INGENTING..

otursfågel,

som vanligt så lyckas jag göra illa mig,
nu har jag fått en inflammation i min vänstra arm efter mitt försök till att flyga i onsdags,
jag ramla ur sängen och hamna på händerna och magen, och jag trodde att det skulle gå över, men så gjorde de så ont efter jag hade jobbat inatt, så jag drog till läkaren och där fick jag en jävla otrevlig läkare, men hursomhelst,
Inflammation i armen, vad jag är duktig!
Snart kräftskiva,, 

Hejdå!

Jaa nu är det klart och dags.. Jag är glad och förväntasfull.. Det är ett nytt liv vi pratar om damer och herrar, och jag känner hur lyckan sprider sig i hela kroppen och jag är glad! 
Jag ska bli 08, och det är ett nytt liv! 
MIN LYCKA ÄR PÅ TOPP!! 

Födelsedag

Jaha och idag så fyller man 21år, det känns typ ingenting.. Men man blir äldre och det är väl helt enkelt livets gång..
Det kändes som om jag nyss fyllde 18 och hade livet framför mig.. Och det har jag ännu men det har hänt mycket den senaste tiden..  Och jag är en lycklig 21 årig brud helt enkelt :)
Idag kommer domen, om hur mitt liv ska bli helt enkelt..
Och den 24e september så ska jag till tingsrätten för det som hände för ett år sedan, lite jobbigt när man har släppt det och så kommer de upp igen.. men men.. 
Jaja,
Grattis på födelsedagen Anna! :D

HUMOR!

OKQ8, Kiruna

Man ~45 kommer till kassan med en chokladdryck i handen.

 

Kassörska ~20: Det blir 15 kr.

Mannen: Men det står 10 kr på hyllan.

Kassörskan: Men lilla pucko!

Mannen (argt): VA?!

Kassörskan: Jag menar lilla Pucko! Den lilla Puckon kostar 10 kronor!


Det är mycket,

Det är mycket födelsedagar denna vecka. Joonas igår, Larsson idag och Jag imorgon.. 
Men jag klagar inte för det, för imorgon så får jag mitt efterlängtade spel! 
Jag ska sitta helt själv och spela hela tiden, nåde den som stör mig!
Imorgon så ska jag på andra delen av jobb intervjun och jag hoppas jag får jobbet, då blir det att jobba i Täby.. 
Idag blir det att städa och kanske ta sig ut på en promenad? 
Jag är uttråkad som fan, kan det hända nånting kanske?

RSS 2.0